torstai 4. lokakuuta 2018

Lue tekstiä toiminnallisesti!

Hyvää maailman opettajien päivää!


Tänään on meidän päivämme!
 Opettaja, sen lisäksi että opettaa, kasvattaa ja ohjaa, myös toimii välillä varaäitinä/isänä(ottaa syliin/kainaloon), terveydenhoitajana(hoitaa haavoja), psykologina(kuuntelee murheita), poliisina(selvittää tappeluita), siivoojana(pesee vesiväriä lattialta), ompelijana(kiinnittää irronnutta nappia), toimistotyöläisenä(tekee tiedostoja, arkistoi ja mapittaa) ja monessa muussakin roolissa työpäivänsä aikana. 
Meistä on siis moneksi😊

Mielestäni media antaa väärän kuvan tänä päivänä opettajista. Otsikoihin pääsee usein vain mielikuva uupuneista, päiviinsä kyllästyneistä opettajista, jotka haluavat vaihtaa alaa. Totuus kentällä nähtynä ja koettuna on aivan toinen. Olen tavannut  syksyn aikana satoja innostuneita, työstään motivoituneita,  uutta innolla oppivia opettajakollegoita ympäri Suomen!
Kyllä Suomen lapset ovat mahtavissa ja osaavissa käsissä💗

Kiitoksena siitä haluan antaa tänään, opettajien omana päivänä, sinulle pienen lahjan.
Näillä korteilla voi oppilaita ohjata lukemaan muutoin, kuin perinteisesti penkissä istuen ja hiljaa lukien😊
Klikkaamalla ensimmäistä kuvaa, aukeaa tulostettava lukutiedosto. Tiedosto kannattaa tallentaa omalle koneelle ensin, että se tulostuu oikeannäköisenä.Rentouttavaa viikonloppua!
Love First,
then Teach💜
Sari

2 kommenttia:

  1. Onpa kivoja lukukortteja! Kiitos! Pääsevät käyttöön. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos👍 Ja mahtavaa, että muillakin on näille käyttöä 🙂 Ajattelin, että voisihan se opettajakin välillä lukea näillä äänensävyillä oppilaille ääneen ja sitten oppilaat voisivat yrittää tunnistaa erilaisia opettajan käyttämiä tunnetiloja.

    VastaaPoista