maanantai 24. syyskuuta 2018

Haluatko miljonääriksi koulukäytössäHaluatko miljonääriksi?


Lapset rakastavat kisailuja ja erilaisia visoja. Luokassa tapahtuu ikäänkuin joukkosähköisku, kun Haluatko miljonääriksi-tunnari pärähtää soimaan.
Olen viime vuonna tehnyt useammankin miljonäärivisailun. Aloin etsiä niitä omista tiedostoistani, kun niin moni haluisi samanlaisen oman luokkansa käyttöön. Löysinkin ruotsiin kaksi kappaletta ja äidinkieleen yhden. Se, missä kertotaulu-miljonääri-Power Point piileksii, on vielä mysteeri... Minulla on Aku Ankan  arkistointi, niinkuin mieheni ystävällisesti jaksaa aina muistuttaa😊
Laitan tähän nyt linkkinä  nuo kaksi tekemääni Haluatko miljonääri-kisaa. En ole ehtinyt käydä niitä läpi ja tarkistaa, kuinka paljon siellä on virheitä, mutta toivottavasti ei mitään kauhean suuria ainakaan!
En tiedä sitäkään, miten näille linkeille jaettaessa käy, mutta kokeillaan!


Tässä linkki ruotsin ekaan kappaleeseen:
https://www.dropbox.com/s/nux7nirrvtgfacy/Haluatko%20miljon%C3%A4%C3%A4riksi%2C%20ruotsi.ppt?dl=0

Tässä äidinkielen sanaluokkiin:
https://www.dropbox.com/s/bn7f010hthpttyi/Haluatko%20miljon%C3%A4%C3%A4riksi%2C%20sanaluokat.ppt?dl=0

Kokeilkaa, saatteko auki. Dropboxissa jaettaessa on sellainen huono puoli, että se antaa jakaa nämä vain "can view"- asetuksella(ei siis "can edit"). Eli muokattava versio pitäisi jakaa kansiona ja minulla on tässä kansiossa paljon muutakin henkilökohtaista materiaalia. Toivotaan, että näin toimii. Keksitään joku muu konsti, jos ei toimi.

LISÄYS: Nyt tein oman kansion näille ja saan sen kautta jaettu muokattavan version. Yes!

https://www.dropbox.com/sh/xrdes0d4x9c8w6c/AAB5i1tSlVxPh2EDsNqD3sdRa?dl=0

Love First,
then Teach💜
Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti