sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Tarinatuokiot

Kirjoitan tarinaa


Luokassani on melkoisia kynäilijöitä tänäkin vuonna. Yksi oppilaistani on kirjoittanut jo monta omaa kirjaa ja eräs oppilas käy säännöllisin väliajoin kysymässä, voisiko joku päivä olla KOKONAAN pelkkää tarinoiden kirjoittamista😅


Löytyy luokasta toki niitäkin, joille tekstin tuottaminen ei ole niin helppoa. Heitä varten on mukava välillä keksiä näitä kirjoittamiseen motivoivia tehtäviä. Tässä tämä noppatehtävä, josta jo Facebook-sivullani vinkkasin. Klikkaamalla kuvaa aukeaa linkki tulostettavaan tarinaan. Tallenna se ensin omalle koneellesi(muuten ei aukea kunnolla) ja tulosta sitten. 


Samalla laitan jakoon tämä kirjoituskalenterin, joka keskittyy tunnetiloihin. Aloitimme viime viikolla kiusaamisen vastaisen jakson luokassani ja pohdimme siinä yhteydessä erilaisia tunnetiloja, jotka saattavat johtaa kinasteluihin ja ongelmatilanteisiin. Klikkaamalla kuvaa aukeaa selkeämpi tulostettava versio.
Oppilaat ovat nyt ryhmissä pohtineet hyvän kaveruuden sääntöjä ja ensi viikolla pääsemme videoimaan erilaisia oppilaiden keksimiä tilanteita.
Tämä postaus oli nyt melko lyhyt, sillä on melkoinen hoppu saada kaikki viikonlopulle suunnitellut työt tehtyä. 
Ensi viikolla koulutan Kokkolan opettajia toiminnallisuuteen ja vedän kolmelle ryhmälle uudet Pilates-ohjelmat, joten vapaa-ajan ongelmia ei tänäkään viikonloppuna ole ollut. Suunnittelutyöt vievät vaan yllättävän paljon aikaa!
Jos olet Pilates-ihminen, niin lähde ihmeessä mukaan meidän suositulle Pilates-matkalle. Kohteenamme on ensi syksynä Kroatian kaunis Brela.

https://www.tjareborg.fi/aktiivilomat/pilates-ja-joogamatkat/pilatesmatka-kroatiaan
Lopuksi vielä haluan jakaa tämän videon, jonka lähetin uuden Vuoden luokanopettajan julkaisemistilaisuuteen Ouluun eiliseen juhlaan.  En ehtinyt itse paikalle ja halusin videon avulla kertoa kuulumiseni ja lähettää onnitteluni hänelle💝Love First,
then Teach💜
Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti