lauantai 8. joulukuuta 2018

Joulupuuhaa osa 4

Tonttuilua🤶


Tässäpä vielä muutama tehtävä, jotka olen tehnyt omille oppilailleni. Ajattelin samalla laittaa ne jakoon muillekin. 
Eli ensimmäinen on tämä "jos olisin tonttu"-tehtävä, jossa oppilas kuvittelee olevansa tonttu. Hän piirtää tontusta kuvan, miettii sille nimen (voi käyttää myös tonttunimigeneraattoria Tonttunimigeneraattori )ja kirjoittaa tonttunsa tärkeimpiä ominaisuuksia. Ja kuten oppilailla itselläänkin, on tontullakin tietysti lopuksi itsearvioinnin vuoro😊
Klikkaamalla kuvaa aukeaa tulostettava linkki.

Jouluisessa sanatehtävässä etsitään joulusanoja sanasokkelosta.
Klikkaamalla kuvaa aukeaa tulostettava linkki.

 Tällaisen tehtävän voivat oppilaat hyvin suunnitella ja toteuttaa itsekin toisilleen erilaisista aihepiireistä. Tämä on helppo sivusto:
Tee oma sanasokkelo.


Joulu-Aliasta voit pelata näillä seuraavan linkin sanoilla. Samoja sanoja voi hyvin käyttää myös joulu-Pictionaryssa tai pantomiimi-tehtävissä.
Joulusanoja tulostettavaksi


 Ja sitten vielä runot. Moni lapsi tuskailee runojen kirjoittamisen kanssa. Pienellä avulla hienoja runoja alkaa kuitenkin usein syntyä. Tässä jouluruno-pohja, jonka apusanojen avulla syntyy varmasti monenlaisia joulurunoja.
Klikkaamalla kuvaa aukeaa tulostettava linkki.

Monessa koulussa alkaa nyt vuoden kiireisimmät viikot. On arviointia, joulunäytelmätreenejä, flunssan valtaamia luokkia ja väsyneitä oppilaita. Tsemppiä siis loppurutistukseen ja toivottavasti saat näillä hieman helpotusta työpäiviisi🎅🎄
Love First,
then Teach💜
Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti