sunnuntai 8. lokakuuta 2017

OAJ Pohjanmaa Suomi 100


Kaiken tämän opetusalaan ja tämän päivän kouluihin ja opetukseen kohdistuvat kritiikin vastapainoksi, tein luokastani ja sen puuhista videon. Osallistuin videolla OAJ Pohjanmaan Suomi 100 - videokilpailuun.
Koulu tänään- videokilpailun voittaja julkistettiin eilisessä opettajien Suomi 100-juhlassa, johon en valitettavasti jaksanut itse paikalle. Olin päivällä kouluttamassa opettajia ja juuri toipumassa hankalasta keuhkokuumeesta.
Sain illalla iloisen viestin juhlasta. Videoni voitti tuon kilpailun!
Halusin videossa välittää sitä oppimisen iloa, jota koulussa tapahtuu päivittäin, huolimatta kaikesta uuteen OPS:iin ja digiin liittyvästä negatiivisesta some-kirjoittelusta. Lapset eivät onneksi tiedä tuosta kaikesta mitään, vaan leikkivät, pelaavat, digiloikkaavat, kirjoittavat ja lukevat. JA OPPIVAT!
Koen, että tämä oli myös voitto toiminnalliselle oppimiselle sekä rohkealle tavalle kokeilla kaikkea uutta😊
Kiitos OAJ Pohjanmaa💙
Videon voit katsoa tästä:


Lupasin myös viime viikolla jakaa oman viime vuotisen versioni mökkipelistä. Siinä on toiminnallisuus mukana ja lisäämässä liikettä oppituntiin. Klikkaamalla kuvaa, pääset tulostettavaan versioon pelistä.Lauran Häärämö -blogista löydät vastaavan yhteenlasku-version.

http://www.haaraamo.fi/2017/10/matematiikkapeli-heita-noppaa-ja-varita-pdf.html

Love First,
then Teach💜
Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti